Da er det slutt!

Nå er det over. Ha det bra til deg ha det bra til meg. Da er permisjonen over og jeg skal ut i det «normale» arbeidslivet. Jeg er usikker på hvordan det skal gå, men det betyr uansett at denne bloggen avsluttes. Det er flere grunner til det, men bloggen er ment å oppfattes som en god serie. Og en god serie har en god avslutning som står i stil. Men takk for støtten vi har fått fra mine og Thelma sine fantastiske groupies.

Før- og etterbildene sier kanskje sitt. Da er jeg i det minste utseendemessig klar for jobb og Thelma er nok mer enn klar for barnehagen.

Kort sagt så har det vært gøy. Jeg kunne selvfølgelig skrevet en rekke svulmende ord om hvor fantastisk Thelma er, og hvor utrolig permen har vært, men jeg lar bloggen tale for seg selv. Tips til deg som ny leser: Begynn fra starten av. Men en ting må trekkes frem. På ett av mine første innlegg, hvor jeg la ut om mine manglende evner som pappa i perm i møte med hardbarka veteranmødre, så fikk jeg inn følgende komentar fra vokalisten i det eminente bandet Bellow (de har en sang med tittelen «Show me your titties«. Bedre kan det ikke bli):

Du må ikke være så streng med deg selv i begynnelsen. Etter to måneder sitter dette akkurat som det skal, du vil gli umerket mellom både 5 og 6 vogner, for du vil se at du plutselig er del av denne mafiaen som uforstyrret får okkupere våre gater, kafeer, shoppingsenter m.m.

Snart vil vogna være stappet med praktiske og nyttige varer til deg og familien, mens Thelma lett balanseres på en skulder til lite bryderi for en fokusert superpaps!

Lykke til videre!

For å si det sånn så har jeg brukt litt mer enn to måneder, men nå er vi der!

Jeg har i det minste lært noe i løpet av permen.

Men dette betyr slett ikke at min og Thelma sin tid sammen er over. Vi er utvilsomt klare for mange flere eventyr!

– So long suckers!
– Hysj Thelma! Hvem har lært deg å snakke slik?

Ps: Bare så det er nevnt. Folket har talt, med 158 stemmer mot  9 er det slått fast at Superpapsen er ikke en femiklatt.

21 kommentarer

 1. Antar at du hyler høyt når du lager din neste blogg? Jeg vil lese mer.

 2. Lykke til tilbake i arbeidslivet!! Håper du vender tilbake i blogglandia, for du er en utrolig artig skrue 🙂

 3. Lykke til videre på ferden. Kanksje det blir en blogg om hvordan superpappsen tar seg av en vill, men genial tenåring? haha. Får vell bare håpe.

 4. Hei og hopp!
  Og lykke til videre i hverdagen! Jeg har moret meg over bloggen fin, og sier derfor TAKK!!
  I`ll miss you 🙂 Har jo lest og ledd 🙂

 5. åneii, jeg som nettopp hadde forelsket meg i denne herlige lesingen. Skal fortsette å lese (og le) i arkivet. Lykke til for både Thelma og pappa 🙂

 6. Neeeei, vil lese mere. Lykke til i den «nye» gamle hverdagen 🙂

  1. Det er slike kommentarer jeg liker å lese, men jo. Husk at også Dynastiet innså at et sted må moroa ta slutt.

 7. Hanne og Lea

  Takk for mye underholdende lesning og artige skråblikk på samfunnet vi lever i:) Og kos dere masse med nydelige Thelma!

 8. Snart pappa selv

  Takk for god og informativ underholdning! Skal starte lobbing hos samtlige forlag for å få utgitt bloggen i bokform.

  1. Hehe hva med en egen film?

 9. Veldig trist at du forlater oss. Håper du holder deg litt på Twitter slik at vi får noen oppdateringer om hva som skjer videre med dere 🙂

  1. Twitter og Facebook kontoene er fortsatt aktive så du skal ikke se bort fra det.

 10. Neeeeeeei! *holder for ørene, lukker øynene, og nynner*

 11. Lykke til videre i hverdagen med jobb og Thelma i barnehagen. Har vært underholdende å følge med her. Hils det lille geniet så mye! Så håper jeg på at du igjen om en tid skal i perm så vi kan lese fortsettelsen om Thelma og enda et nytt geni! Det hadde vært gøy!

 12. Dont liv me this way!

 13. Det var triste nyheter for oss som leser bloggen fast, men vi får bare håpe at du enten kommer tilbake i ny permisjon om ikke så altfor lenge eller at du bestemmer deg for å fortelle om hvordan det er å være pappa og ikke være i permisjon 😉 (alt for at bloggen ikke skal slutte 🙂 )

 14. Shitpommfritt. Her reiser en på ferie og når en kommer tilbake er det slutt på Superpapsen. Forøvrig veldig forvirrende i Foreldre og Barn – har du et helt normalt navn? Vi venter i spenning på neste bloggprosjekt!

  1. Normalt navn? Jeg har endret navnet mitt til Superpapsen offisielt nå, så da går vi for det 😛

 15. […] oss oppdatert på hvordan hans tid med datteren har vært.  Han har i bloggen sin, som ble «avsluttet» 3.august da permisjonen gikk ut delt mange gode og hyggelige historier, bilder og […]

 16. […] til at jeg ikke er nominert kan jo ligge i dette innlegget og det faktum at jeg ikke har lagt ut noe siden august. Thelma sin mamma kommenterte noe om at en […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.