Hvor kjent er Thelma?

Thelma har flere ganger i løpet av sitt korte liv vært fremme i media. Hun har allerede rukket å være en del av «Fire stjerners middag», «God Morgen Norge» hos TV2, vært avbildet som vidunderbarn hos Foreldre & Barn, stått på barrikadene i kampen for stellebord på offentlige herretoalett hos Dagbladet, vært med pappaen nok en gang i Foreldre & Barn, fått tre siders oppslag i VG Helg og vært avbildet med pappaen i en dagsordensettende kommentar i Dagbladet. Det er ikke rent lite for en 16 måneder gammel baby. Mange lurer derfor på hvor kjent Thelma egentlig har blitt? For å teste dette tok vi forleden dag turen til Frognerparken. Målet var å se hvor mange fremmede som kjente igjen Thelma. Som normalt var hun kledd opp i helt tilfeldig utvalgte klær.

Vi tok turen til Frognerparken. Thelma valgte selv en helt tilfeldig klesstil for dagen.

Vi tok så en kort liten spasertur over broen i parken og responsen uteble ikke.

Det viste seg raskt at Thelma er populær.

Tvert imot var den overveldende. Folk regelrett sloss om å være først fremme for å ta et bilde av Thelma.

Folk hadde tatt turen helt fra Japan kun for å kunne få oppleve Thelma på nært hold.

Det viste seg at flere japanere faktisk hadde tatt turen helt til Norge med et håp om å få et lite glimt av Thelma, og også få med seg et minne for livet hjem. Kort fortalt blir det mange japanere som nå har noe å skryte av når de kommer hjem igjen.

Det er ikke få som denne dagen fikk oppfylt sin store drøm om å møte Thelma.

Selv så jeg store muligheter her og forstod kjapt at Thelma faktisk kunne hjelpe til med familieøkonomien.

Det viste seg snart at jeg hadde undervurdert Thelmas potensiale til å bidra i familieøkonomien.

Fungerte det? For å si det sånn så hadde vi etter en 15 minutters tid nok til både iskrem og litt til. Og det er herved grundig bevist at Thelma er kjent langt utenfor Norges grenser.

16 måneder gammel og med potensiale til å bli millionær før hun fyller 2.

5 kommentarer

  1. Tonje***

    Dette var herlig lesing! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre neste gang tantebarna kommer på besøk, trur jeg har noen hulajenter kostymer (hmm blir kanskje litt rart på 2 gutter), men We will make it work!

  2. Haha genialt!

  3. Superpapsen

    jeg fikk beskjed om å si at thelma er genial, og om ikke lenge overgår sin kusine på 13. Ikke spør meg hvorfor kusinen ville at jeg skulle nevne dette.mhv superpapsen i egen person.

  4. Hahahah! Kjempebra:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.