Konkurranse: Hvilken kondom passer Superpapsen best?

Var du på byen i går og møtte kvinnen i ditt liv, men måtte gå slukøret hjem på grunn av mangel på prevensjon? Er kjæresten din av typen som syns det er forferdelig flaut å si «En pakke kondomer takk» høyt i butikken? Har du skapt nok fantastiske barn, men har fortsatt lyst til å leke deg i senga? Fortvil ikke, Superpapsen er din redning.

Superpapsen byr på et gavedryss som vil kunne glede alle.

Som tidligere nevnt mottok jeg for ikke lenge siden et utvalg varer fra RFSU da de så at dere, mine lesere, er den perfekte målgruppen for deres produkter. Nå deler jeg og Thelma ut siste rest av moroa og byr på et gavedryss uten like. Men hvem skal få en smak av min og Thelma sin gavmildhet? På min Facebook-side ba jeg om innspill til gode konkurranser, og responsen lot ikke vente på seg. Et forslag som kom inn var en avstemning angående hvilken kondomtype som passer Superpapsen best. Dette syns jo jeg er en ypperlig idé, og ser ingen grunn til ikke å sette den ut i live. For å vinne må du da avgi din stemme. Foruten å gi din stemme må du også legge igjen en kommentar med begrunnelse for hvorfor du mener som du stemmer. Du kan legge inn kommentaren anonymt, men du må legge inn epostadressen din så jeg kan kontakte deg om du vinner (adressen vil kun sees av meg). Så sett i gang og stem og kommenter. Det er selvfølgelig også lov å stemme uten å legge inn kommentar. Men da er du ikke med i konkurransen. For en beskrivelse av de enkelte produktene kan du ta en titt på RFSU sin produktside.

[polldaddy poll=6428868]

Alle som stemmer og kommenterer kan vinne. 1. premie og 2. premie blir plukket ut av meg og Thelma blant de kommentarene med den beste begrunnelsen på den kondomtypen som får flest stemmer. 3. premie blir trukket helt tilfeldig av Thelma blant alle som har lagt inn stemme og kommentar. Så her kan alle vinne med andre ord. Hva kan du så vinne?

1. premie: RFSU Vibration kit, RFSU True Feeling, RFSU Glide og RFSU Easy Shaving
1. premie er en pakke med RFSU VIbration kit. Denne inneholder en vibrerende penisring som garanterer 45 minutters ren nytelse for både ham og henne. Ringen kan benyttes både med og uten kondom, men det følger et assortert utvalg av 6 kondomer med i pakken. I tillegg får du en pakke med RFSU sitt nyeste produkt True Feeling, kondomer som er så tynne at du ikke merker at du har de på. Bare husk på å ta den av når du er ferdig. I tillegg til dette legger vi ved en tube RFSU Glid glidemiddel for ekte langvarig glede og en RFSU Easy shaving for intimbarbering. Her ligger alt til rette for flere morsomme stunder i senga, på kjøkkenbordet eller i en blomstereng om du vil.

En pakke som bør sprite opp etthvert samliv.

2. premie: RFSU Vibration Kit, RFSU True Feeling og Carmex leppepomade
2. premie er også en RFSU Vibration Kit og en pakke RFSU True feeling. I tillegg legger vi ved en Carmex leppepomade så kyssene blir ekstra bløte.

Bløte kyss og bekymringsfri kopulering. Hva kan vel bli bedre?

3. premie: RFSU True Feeling
3. premie er en pakke med 10 RFSU True Feeling. Igjen advarer vi om at disse kondomene kjennes så naturlige at du rent glemmer at du har de på. Så du bør kanskje stille inn en alarm på mobilen så du husker å ta den av.

Så tynn at du ikke merker at du har den på.

Så stem i vei og legg inn din kommentar. Måtte den beste vinne. Og ikke glem å se på RFSU Norge sin Facebook-side. Den lenken lovte jeg å få med.

21 kommentarer

 1. Grande. Dette er hva jeg kaller nyttige premier! Ifølge rykte ble du jo kalt Mr XL tidligere. Jeg regner med at det ikke var fordi du er høy og mørk

 2. Det må jo være thin for spessielt tjukk ser du ikke ut til og være

 3. Takk for flott blogg. Bra med flere pappabloggere.. Er selv ikke så aktiv lengre da permen er slutt for ei god stund siden, men prøver meg en gang i blandt. 🙂

 4. Små barn lite søvn og mye bleieskift så trenger superpapsen et lite hjelpeløft tipper jeg. Så jeg går for power selv on han selv tydelig forsøker å overbevise om det motsatte. Det er ingenting å være flau over!

 5. Naked. Bare fordi jeg likte navnet, og da gjør sikkert andre det også.

 6. Jeg gjetter på nøkken. Ikke for hi-tech og veldig tilgjengelig, men ikke helt original og traust likevel.

 7. likevelcecilie

  Siden det passer dårlig med å få flere barn akkurat nå, og sex hvor man må avbryte for å sjekke om kondomen er der ikke er så gøy, tror jeg at jeg ikke vil ha noen av premiene. men jeg liker konkuransen, og kommer likevel med en kommentar. (jeg er muligens diskvalifisert siden jeg ikke har tisselur og dermed er kondomer en helt annen opplevelse for mitt vedkommende.)

  Jeg ser at grande er ført opp to ganger, som jeg oppfatter som en feil, da det er meningsløst å gi hint i en konkuranse; da vil det jo bare bli vanskelig å kåre en vinner!

  Eller er det noe jeg ikke forstår med hele grande? Jeg skjønner jo det kan bygge litt god selvfølelse å ha den liggende å slenge, men selvfølelsen får en minst tilsvarende nedtur i det man gjerne skulle hatt bare et eneste kondom -som passer.

  Forøvrig siden du har satset på reklamen, jeg legger ved mine egene kommentarer :

  Profil – den i dagligvarebutikken.

  Thin – for de tøysete som syns kondomer er flaut.

  Nøkken – ekstra nytelse for begge. Eller: for dem som ikke tør prøve skikkelig tiltak for å heve opplevelsen.

  Grande – Et mulig tegn på skrytepaver.

  True Feeling – Litt samme som for Thin.

  Tight Slim Fit – ekstra tettsittende kondomer. For menn med selvinnsikt.

  Naked – kondomene som leder kroppsvarme. Ikke kjent med disse, men det høres jo ut som noe verd å prøve.

  Power – kondomen som gir deg det lille ekstra. Ikke kjent med disse, men navnet høres jo bra ut.

  17006 – For de som har sex nok ofte til å ikke ovetenke det hele.

  Grande -. igjen, et mulig stort faresignal for skrytepaver, for så lenge det hele er innenfor minimum og maximumsgrensene er alt helt fint.

  1. Med eller uten utovertiss så kan en delta her. Premiene vil jo komme til nytte uansett. Og herlige innspill!

 8. Øystein W.

  » Naked – kondomene som leder kroppsvarme.»
  Det holder med to unger på to år her i huset. 🙂

  Ha en STRÅLENDE restsommer og høst!

 9. marianne s

  power! alle småbarnsforeldre trenger litt ekstra power når de søte små ligger pent i senga…. 😉

 10. Power! Navnet bare hørtes digg ut…

 11. Andrea Hjeldnes

  Hei. Jeg har stemt.

  kontakt meg; 2404@hotmail.no

  Mvh Andrea

  1. Men hva har du stemt? Det må jo med for å vite om du stemte på den typen som får mest stemmer…

 12. Power- fordi selv om du er far fortjener du det «lille ekstra»!!

 13. Jeg valgte Thin, da jeg syntes det måtte være den beste.
  Ikke vet jeg, da jeg er for gammel til dette.
  Men kan godt tenke meg å vinne noe slikt.
  Har forresten liggende 102 kondomer som jeg vant før en gang,
  men hadde glemt det.
  Jeg trenger heller glidemiddel.!!!!
  Har også glemt å fortelle det til min datter og svigersønn,
  fordi tror ikke de bruker kondom.
  Vet at min datter har brukt p-piller altfor lenge,
  så kanskje det burde være på tide med kondomer.
  De har to små, så tror ikke det blir flere barn.
  P-piller er jo ikke så bra for kroppen i lengden.
  Er faktisk litt redd for det.
  Husker at min datter sa da hun skulle ha det første barnet.
  Det klaffet på første forsøk!!!
  jeg som trodde det kunne være litt vanskelig å bli gravid
  etter å ha brukt piller lenge.
  Men hun er vel ekstra fruktsommelig da!!!
  Jeg er visst litt frittalende ser jeg.

  1. Jeg må innrømme at den aller siste setningen er en klar høydare på denne bloggen etter mitt syn. Jeg tok meg den friheten å ta bort etternavnet ditt jeg så datteren din ikke får kaffen i halsen når hun søker opp mor på Google. Men takk for underholdende kommentar, og selv om bloggen er avsluttet, så er ikke denne konkurransen helt avsluttet, så her er dcet store sjanser for å glede datter og svigersønn.

 14. Hmmm… enten naked eller power…..eller true feeling, eller…?
  Endte med naked. Mest fordi det er det første ikke-lateks kondomet jeg har sett. Faktisk laget av plast (noe som egentlig høres temmelig klamt ut)! Ja, jeg måtte lese om de forskjellige typene før jeg stemte. Må jo vite hva som skjuler seg bak alle navnene. 🙂

 15. […] 5. Tidenes beste blogg-giveaway! […]

 16. Grande… satser på at det hjelper med litt smøring 😉

 17. Power!!
  Høres ut som litt mer action for begge, er vel lov å håpe… 🙂

 18. Ha ha ha, dette var giveaway, det! Måtte stemme på 17006 – hva slags intetsigende navn er det? Nøkken og sånn er det jo litt mer schwung over. Men 17006?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.