Superpapsen rocker radioen

Jeg fikk en forespørsel fra NRK P1. De hadde kommet over pappabloggen Superpapsen.no og ble selvfølgelig helt betatt. Det er jo ikke overraskende. Like lite overraskende var det at de gjerne ville ha besøk av meg til sitt program Kveldsåpent på P1 for  en hyggelig prat hvor jeg kunne fortelle litt om meg selv, Thelma og pappablogging. Jeg siktet meg egentlig inn mot Sommeråpent på NRK1, men jeg lar jo ikke en slik sjanse gå ifra meg. Så jeg tok selvfølgelig med glede turen.

Superpapsen følte seg selvfølgelig svært vel når han i teorien fikk mulighet til å prate til hele folket.

Sendingen gikk klokken 19:00. Overraskende nok var det mange som heller valgte å se på Dagsrevyen, legge små barn eller drikke øl i kveldssola. Jeg forstår ikke helt prioriteringen, men for de av dere som gikk glipp av det hele har jeg fått tak i et opptak. Så uten mer snikksnakk; Superpapsen på Kveldsåpent:

[soundcloud url=»http://api.soundcloud.com/tracks/51777356?secret_token=s-b65Wi» params=»show_comments=false&auto_play=false&color=ff7700″ width=»100%» height=»81″ iframe=»false» /]

l

Jeg fikk denne kopien direkte fra NRK. De ba meg pliktskyldig om å opplyse om at dette er gjengitt med deres tillatelse og kan ikke benyttes i kommersiell bruk. Jeg kan garantere at Superpapsen er så lite kommers som det går an å bli.

14 kommentarer

 1. Haha, jeg leste «lage små barn». Noen har tid til det også.

  Kjempefint intervju 🙂

  1. Utvilsomt noen som lagde små barn også. Det kan vurderes som akseptabel grunn til ikke å ha fått det med seg på direkten.

 2. Nei nei nei, du må jo ikke slutte helt å blogge =(

  1. Kan jo ikke ende opp som en blogg hvor siste oppdatering, som er 4 måneder gammel, lyder «Det er en stund siden sist nå, men nå skal jeg begynne igjen…» Som en god TV-serie som sagt, og de avsluttes før publikum og skapere går lei.

   1. Jeg følger jeg, så om det skulle gå 4 mnd mellom hver gang er det helt greit det får mail jeg så får det med meg. kvalitet over kvantitet. Du MÅ vel ikke avslutte type» ingen vei tilbake nå», kan vel slenge ut et innlegg nå om følgene tanke skulle dukke opp «dette burde jeg skrevet et innlegg om».

    Når er det du skal ut i arbe igjen foresten?

   2. Dere får lage en Facebook-gruppe. Med nok medlemmer så skal det revurderes :p

   3. ja jo,
    burde jo da få friste med signert bildet til et heldig medlem når superpapsens minstekrav er oppnådd ;p

    t skjorter bør også lages «blogg superpapsen blogg» , «jeg husker en bloggosfære uten superpapsen, å vil ikke tilbake», «om superpapsen slutter å blogge skal vi jakte han ned binde han fast … ehm nei det øhh glem den

    *mumle nonsens»

   4. http://www.facebook.com/groups/263659480407406/

    (må ikke oppmuntre meg til slik vøtt, gærnebloggemammar er skumlesaker)

   5. Hahaha fantastisk!

 3. Du kan da ikke mene at du skal slutte å blogge!
  Men ellers var det veldig bra.

  Og nå gidder jeg ikke å scrolle ned en gang til, men «Pappapermmote» er jo bare fantastisk!

 4. Fantastisk radio innlegg 🙂 Du er bare rååå 🙂 Synd du skal slutte etterhvert 🙁

 5. […] utsatt Thelma for hasardiøse eksperiment i alle pappabloggeres navn og rett og slett gitt pappabloggere et ansikt utad og løftet oss frem fra mørket og opp i lyset! Flere […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.