Thelma inntar manesjen

Jeg er jo ekstremt opptatt av Thelma sin fremtid. Min største frykt er jo at hun en dag flytter til Kløfta for så å dukke opp på forsiden av Vi Menn, Alfa eller FHM. Jeg anser det derfor som min plikt å allerede nå introdusere henne for yrker som vil gjøre hennes pappa både stolt og glad. Derfor tok vi i dag turen til Cirkus Arnardo som er i byen. Å følge i mine fotspor kan jo ikke gå galt.

"Er det cirkus i byen? Fett!"

Forestillingen for kvelden begynte egentlig ikke før klokka 18:00, og da jeg spurte damen i luken pent om jeg kunne få ta en titt inne i manesjen var hun tvilende. Men tvilen varte ikke lenge da jeg tok et steg til siden og viste frem Thelma som lå i vogna like bak meg. Jeg fikk beskjed om at det var noe de egentlig ikke tillot utenom forestillinger, men på grunn av Thelmas bedende øyne slapp vi likevel inn.

Vel inne i selve teltet var det egentlig lite å se bortsett fra noen menn som inspiserte lydanlegget. Men jeg viste Thelma manesjen og forklarte henne hvor hun en gang i fremtiden kanskje skal stige ut. Thelma på sin side syns manesjen var knallfin.

"Så stilfull manesje pappa! Her har de nok hatt hjelp av en interiørdesigner."

Håpet mitt om at noen av artistene kanskje øvde på halsbrekkende stunts som skulle gjøre utslettelig inntrykk på Thelma slo ikke til. Men hun ble likevel fortapt da hun oppdaget popcornvognen. En jobb med konstant tilgang til en slik en er tydelig noe som lokker.

"Jeg blir her!"

Så om du noengang drar på cirkus i fremtiden så skal du ikke se bort ifra at det er Thelma som kommer lett løpende ut i manesjen. Kledd opp i blå kondomdrakt med oransje lynstriper mens hun sjonglerer til Mambo No 5. Akkurat som sin far.

Som far så datter?

Siden Cirkus Arnardo var hyggelige å slippe meg inn så kan jeg opplyse at de har forestillinger i Oslo hver dag klokka 18:00 og 15:00 i helgene frem til og med 6. mai. 1. mai har de også forestilling klokka 15:00.

1 kommentar

  1. […] Merano er i Oslo! Jeg og Thelma tok jo en tur til sirkuset allerede i fjor, men det var jo på sin plass å la Thelma få oppleve teltet mens det faktisk er artister til […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.