Jeg er en gudinne!

Dette har vært en interessant dag mildt sagt. Som annonsert skulle jeg jo på Barnebokforlagets mammabloggseminar. At mammaene stod i sentrum var det ikke tvil om.

Vi er klare for mammabloggseminar!

Det første som møtte meg var et rom fylt opp med roseblader og rosa boaer. Jeg forstod raskt at jeg faktisk var den eneste mannlige deltakeren, foruten et par gutter rundt Thelma sin alder. Men jeg er jo av den formening at en ikke kan stille seg på utsiden av begivenhetenes gang, men må leve seg inn i det som skjer. Det tok da ikke lang tid før jeg stod med rosa boa rundt halsen og ropte “Jeg er en gudinne!” sammen med 20 damer. Det var først etterpå jeg innså at over halvparten av deltakerne hadde både bilde- og filmkamera med. Det var jo tross alt et bloggseminar. Muligens blir det noen telefoner til Slettmeg.no de nærmeste dagene. Thelma satt litt betuttet over pappas oppførsel.

"Jeg setter meg litt her jeg pappa og forsøker overse deg best mulig."

Damen som fikk oss til å stå og rope av full hals var Fay Skandsen som driver en egen gudinneskole. Hun oppfordret publikum ikke bare til å rope at de er gudinner, men også hyle av glede og vise puppene. Det siste fikk meg til å våkne, men det var ingen som tok henne på ordet. Det skal normalt ikke mye til før mødre tar av seg på overkroppen, og jeg har jo tidligere beskrevet det som en av gledene ved å være i pappaperm. Her var det derimot få som hadde med seg barn på ammestadiet. Men jeg gleder meg til Gudinneskolen skal holde samme presentasjon for rosabloggere. Dit skal garantert jeg.

Thelma på sin side deltok på hele seminaret, men hun syns det var mest interessant å klatre i en trapp.

"De har en trapp som fører til ingenting! Fett ass!"

Hun fant også et lite bakrom med et fussballspill hun lurte på om vi kunne trekke ut. Men det tror jeg nok passer best på pappabloggseminaret som kanskje kommer neste år.

Mildt sagt ble det litt løping på meg, men jeg fikk med meg både Rafiq fra blogg.no sine tips om trafikkøkning, inspirasjon til grandiose kakeoppsett og min eks-kollega Guro sine tips til hvordan vise vett når en legger ut bilder av barna på nett. Thelma ba meg være ekstra oppmerksom under den siste økten. Best av alt var kanskje goodiebagen hvor det både var deo for kvinner, en boks de står Dior på og en mascara. Jeg ser for meg at det muligens blir en konkurranse eller to på Superpapsen fremover. Men tannbørsten og gavekortet til Danskebåten beholder jeg selv! Kanskje jeg får med meg alle mammabloggerne på et felles cruise? Det blir garantert en opplevelse å blogge om.

Jeg vet ikke hva de andre fikk i sin goodiebag, men jeg tar hintet om at vi pappaer må passe på munnhygienen.

Write a comment

Your email address will not be published.