Pappapermtypetest: Trillepappaen

Det fins mange former for pappaer, og hvordan en velger å ta pappapermen varierer minst like mye. Jeg anser det selvfølglig som min samfunnsoppgave å teste ut de forskjellige typene. På denne måten kan du vurdere hvilken som passer best for deg. I dag tester vi: Trillepappaen.

Hva karakteriserer en trillepappa?
Mange pappaer aner ikke hva de skal gjøre i permisjonen. De anser det da som sin hovedoppgave å få barnet til å sove. Når barnet sover kan far slappe av. Av tidligere erfaring mens barnet var liten baby vet de at det å trille fungerer som god sovemedisin. Slike pappaer triller derfor ekstremt mye, men de blir ekstremt stresset når barnet ikke vil sove, er sultent eller må skiftes på. De har ofte kjøpt inn en ekstrem mengde med babysmoothies. Disse kan enkelt inntas mens babyen sitter i vogna. Babyene merkes også ved at de har sår i rompa siden det å skifte ute er en utfordring og at skift derfor utsettes i det hele tatt. De får også gjerne flate bakhoder. Å ligge konstant i vogn påvirker en utvilsomt.

Hvordan testet vi?
For å teste denne typen pappaen hoppet vi rett og slett på første og beste buss og tok den til endestasjonen. Tilfeldigvis ble det buss 54 til Kjelsås Stasjon. Derfra begynte vi så å gå.

Humøret er fortsatt på topp.

Hva var resultatet?
Å være trillepappa er ikke luksus om vinteren. Det var kaldt, det var snø i veien og det var ikke mange lettkledde damer å beskue på veien. Det hadde enda vært noe.

Turen har såvidt begynt, jeg er allerede lei.

Thelma våknet første gang etter knappe ti minutter, men som rutinert trillepappa hadde jeg heldigvis en smokk i bakhånd. Det holdt i fem minutter til og jeg innså at det var en lang vei å gå hjem. Turen ble ikke bedre. Tvert imot:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-RxdfAUQvx4?rel=0]

Etter cirka ti minutter til sa til og med Julius at han var lei og satt seg til å vente på bussen.

"Vi tar vel bussen nå vel?"

Er det å anbefale?
Å være trillepappa er en nødløsning som kanskje fungerer om sommeren. Nå som det ikke akkurat er sol og fint vær ute så ble dette rett og slett kjedelig. Thelma sov riktignok lenge, men hun syns heller ikke det var spesielt gøy. Hun viste heller ikke noen form for utvikling i løpet av turen. Det er sikkert hyggelig med en tur i ny og ne, men om du planlegger å tilbringe pappapermen kun på denne måten vil du få det ekstremt kjedelig og en misfornøyd baby. Misfornøyde babyer med sår i rompa og flate bakhoder er ikke noe å skryte av.

Trillepappa, en nødløsning, men ekstremt kjedelig og ikke å anbefale.

Terningkast: 2/6. Dette fungerer som en nødløsning, men er kjedelig og lite givende hverken for deg eller barnet.

2 kommentarer

  1. En ting er et flatt bakhode… hvis man glemmer å snu litt på hodet til et eventuelt barn mens det er skikkelig lite så blir det ikke bare flatt. Det blir jaggu meg skjevt. Også selv etter 8 måneder så har man klart å korruptere en helt symetrisk og flott baby og ender opp med noe som burde jobbe på sirkus.

  2. […] å gi tilbake til samfunnet det vi drar ut i form av deres skattepenger. Tidligere har vi testet pappapermtypen trillepappaen. Det er en form for pappaperm vi ikke akkurat kunne anbefale. Det ble rett og slett kjedelig. Men […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.