Se lettkledde bilder av Superpapsen!

Jeg har tidligere skrevet om babysvømmingen jeg og Thelma går på. Mange av mine flere tusen lesere har bedt meg beskrive dette nærmere. At forespørslene primært kommer fra mine kvinnelige lesere tolker jeg som at det er lettkledde bilder av undertegnede dere ønsker å få se, men jeg er da heller ikke vanskelig å be.

Så i dag var vi på svømming igjen. Et uttalt formål med svømmingen er jo at barnet skal tilegne seg kunnskap for å overleve om det skulle falle i vannet. Jeg har mine tvil om hvor effektivt dette egentlig er, men uansett så fikk Thelma i dag lov til å trene seg på å klore seg fast i kanten av bassenget.

"Unnskyld, kan du klø meg litt på nesa takk? Jeg er litt opphengt for øyeblikket."

Å henge på ryggen til pappa var også noe hun likte godt. Helt til hun mistet konsentrasjonen og falt av.

"Yihaaa!"

Alle som har vært i vann vet jo at det ikke er så lett å merke at en mister tyngde når en først ligger i vannet og plasker. Det er jo derfor det sammenlignes med å være vektløs. Så det tok en stund før jeg merket noe. Men jeg fant henne igjen i god behold når de andre foreldrene gjorde meg oppmerksom på at jeg manglet noe viktig.

Ikke minst lekte vi min favorittlek – dykke under vann.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jYqr6MmvLhw?rel=0]
Thelma er er såpass glad i vannet at vi selvfølgelig gjorde dette flere ganger når vi først var uti.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PQbOZ7rrAlw?rel=0]
Med snøføyke utenfor så klaget vi ikke over å kunne tilbringe morgenen i et oppvarmet basseng mens vi sendte noen tanker til alle dere andre som satt og kjedet dere på jobb. Thelma tenkte såpass på dette at hun lo hele veien hjem.

1 kommentar

  1. Hei! Hvordan filmer du under vann?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.