Thelma kommenterer nyhetsbildet

"Velkommen til Thelmanytt!"

Thelma følger ivrig med på denne bloggen. Hun mener at den ikke bare bør handle om henne og pappapermen generelt, men at hun bør slippe til og kommentere dagsaktuelle begivenheter. Thelma allerede er svært interessert i verdens begivenheter så ser jeg ingen grunn til ikke lage rom for dette. Thelma så nemlig på Dagsrevyen i går og da ble hun ekstremt glad. Hun er jo allerede en ivrig leser av Donald, noe hun har arvet fra meg. Lykken over å se at figurene i Donald eksisterer i virkeligheten var stor da Ordføreren i Evenes dukket opp på skjermen.

Som to dråper vann.

Når vi er inne på lookalikes så har Thelma også forundret fulgt med på tragedien i Venstre hvor en ung pike ble grovt antastet av et eldre partimedlem. Thelma var ikke så interessert i selve saken mun hun trodde lenge at det var et helt annet partimedlem fra Venstre som hadde dummet seg ut. Det er jo interessant å se at krøllete hår, briller og tredagersskjegg er så populært innenfor et såpass lite parti.

Våkner man en morgen og tenker "Lars Sponheim ja, han ser kul ut"?

Thelma lanserte kjapt en egen teori angående hva som egentlig hadde skjedd på den ulykksalige samlingen. Hun mente kanskje jenta fikk i seg såpass at hun trodde det var den eldre og mer mektige Sponheim hun hadde seg med. Når så alkoholsløret letnet og det viste seg at det bare var en enkel nestleder i forkledning er det ikke rart hun ble skuffet. Jeg har bedt Thelma forkaste denne teorien og påpekt at alvorlige saker som dette ikke skal tulles med. Samme hva som skjedde så er det helt sikkert at Thelma i hvert fall aldri skal starte med politikk.

Thelma har også kommet over noe annet hun reagerer på. Av en eller annen grunn er det for tiden veldig mange kommuner, bedrifter og offentlige etater som får produsert og legger reklamevideoer hvor de selv synger og danser. Den ene verre enn den andre. Nå sist kom vi over Lindås Kommune sitt bidrag:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=apNSywhphxI&w=560&h=315]

Tidligere har vi sett både Moss Kommune, Kongsvinger Kommune, KBS Kjøpesenter, Sunnmørsposten og diverse andre gjøre det samme. Du kan se flere slike videoer her. Oslo T-bane hadde en ute senest i går. Den ble fjernet etter at det ble påpekt at dette så ut som et resultat fra en vernet bedrift. Det er tydelig at det er et produksjonsselskap som har funnet en gullgruve her. Trolig samme selskap som produserer musikkvideoer for utdrikningslag. Thelma på sin side liker å se folk drite seg ut og sier kjør på!

1 kommentar

  1. […] Det er på tide at Thelma tar frem den mediekritiske pennen og nok en gang kommenterer nyhetene. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.