Du og jeg Lysbakken!

Jeg har flere mål med denne bloggen. Foruten å syselsette meg selv og muligens underholde dere, så håper jeg å bli oppdaget av Audun Lysbakken. Han vil da se at jeg er en nyttig kar og invitere meg til å bli en del av hans Pappapanel som han selvfølgelig vil opprette. Problemet mitt var at Lysbakken virker som en opptatt mann, og jeg tviler på at han har mye tid til å surfe rundt på måfå på nett. Jeg måtte da aktivt gå inn for å bli oppdaget. Jeg sendte jo et brev til hans departement, men det tok en stund før jeg fikk svar på dette og jeg inså at han kanskje selv ikke ville få dette i hånden. Hvordan skulle jeg da opprette kontakt? Jeg husket da at Lysbakken er på Twitter og jeg la derfor ut følgende melding:

Bakgrunnen var en avstemning om beste mammablogger hos nettsiden foreldremanualen.no hvor de ikke tok med pappabloggere i kåringen. Thelma sin mamma forsøkte å legge inn en kommentar her hvor hun nominerte superpapsen.no som beste pappablogg. Denne kommentaren ble fort fjernet helt fra nettsiden. De ville tydeligvis ikke ha pappaer inn i sin lyserosa boble.

Men jeg fikk ikke noe svar fra Lysbakken. Det var tydelig at likestilling mellom mamma- og pappablogger ikke ligger høyt i kurs, kanskje heller ikke veldig overraskende. Jeg ga meg derimot ikke og i forbindelse med mitt innlegg «Pappaer må aktiviseres» la jeg inn nok en melding myntet på Lysbakken:

Igjen fikk jeg ikke noe svar. Det var tydelig at Lysbakken ikke ville ha kontakt med meg. Jeg så for meg at han hadde lest meldingene mine og hadde svært lyst til å skrive:

Jeg var litt skuffet over tanken på at jeg aldri ville få kontakt med Lysbakken og bli en del av hans Pappapanel. Men så, plutselig, så kom følgende melding glidende inn fra Herr Lysbakken:

Dette er imponerende, ikke minst fordi hans kone trolig i samme øyeblikk ringte han og ba han pent, eller kanskje skrek, at han måtte forte seg hjem for å rekke en fødsel. Men på tross av en slik melding fra sin kone tok han seg også tid til å bli en fast følger av Superpapsen på Twitter. Her må det bemerkes at siden dette har ikke Lysbakken twitret, så meldingen er utvilsomt genuint ment for meg fra Lysbakken selv.

Jeg føler nå at jeg har fått kontakt med Lysbakken og at jeg er et steg nærmere mitt mål om å bli en del av hans Pappapanel. Han følger utvilsomt bloggen min tett og med meg i dette panelet kan jeg garantere at pappapermen for menn i Norge aldri igjen vil bli det samme! Nå må jeg bare vente til Lysbakken er tilbake på jobb etter fødselen, så vil han utvilsomt ringe meg personlig med en invitasjon.

Du og jeg Lysbakken, sammen blir vi dynamitt!

Her kan du også følge Superpapsen på Twitter: http://twitter.com/Superpapsen

3 kommentarer

 1. Flott blogg! Undertegnede er kollega med din far. Han viste stolt fram bloggen, og det var det jo all grunn til! Jeg har et spørsmål til deg: For meg ser det ut til at du har laget bloggen med WordPress, mens url`en peker til en egen adresse. Hvordan har du gjort det? Har du lasta ned WordPress på egen server? Selv jobber jeg med læring, ikke minst på nett, og da er lure triks bra å vite om.

  1. Hyggelig du liker bloggen! Hils pappa! Jeg hadde samme spørsmål som deg før jeg startet.

   Først kjøpte jeg domene. WordPress har noe som heter Domain Mapping under «Store» som en betaler for slik at .com eller .no eller andre domener ledes direkte til bloggen. Det varierer litt hvordan de forskjellige domeneeierne gjør dette. For .no måtte jeg kontakte wordpress support og be de legge inn noe som heter sonefil for superpasen.no under superpapsen.wordpress.com. Så kunne domeneselger (mamutactive24) sette opp overføring for meg. Først da kunne jeg inne hos WordPress selv sette opp domain mapping. Da tok det et par timer før det fungerte i praksis. Alt dette ble gjort av support for jeg (og heller ikke du) kan gjøre det selv. Men for .com domene kan du gjøre dette selv.

   Deretter måtte jeg igjen kontakte support hos wordpress for å få inn riktig mailserver for å få mail via superpapsen.no.

   Dårlig forklaring, men jeg kan gi deg detaljene om du sender en mail til info@superpapsen.no. Men kort fortalt gikk alt via support hos WordPress og Active 24. Selv bare betalte jeg for selve domain mappingen (16 dollar i året om jeg husker rett).

 2. […] papparollen i samfunnet vårt, noe Lysbakken var sterkt opptatt av. Jeg følte jeg var på god vei da jeg fikk kontakt med Lysbakken. Desverre gikk alt dette i vasken da Lysbakken valgte å trekke seg fra stillingen som minister […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.